AnaSayfa / Genel / Kahve falında vişne ağacına çıkmak

Kahve falında vişne ağacına çıkmak

Kahve falında vişne ağacına çıkmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, huzurlu bir insan olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında vişne ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Ailenize karşı daha ilgili olmalısınız.

Kahve falında vişne ağacına çıkmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne ağacından vişne yemek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta vişne görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında vişne ağacı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan vişne yemek malını ve canını riske edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan vişne toplamak yeni bir haneye sahip olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek açmış vişne ağacı görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağacından vişne yemek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir