AnaSayfa / Genel / Kahve falında selvi ağacına çıkmak

Kahve falında selvi ağacına çıkmak

Kahve falında selvi ağacına çıkmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında selvi ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında selvi ağacına çıkmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında selvi ağacı dikmek çok büyük kazanç elde edileceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında selvi ağacının yıkıldığını görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında selvi ağaçları görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında selvi dikmek kötü işlere girmeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında erik ağacına çıkmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulur.

Kahve falında palmiye ağacına çıkmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir