AnaSayfa / Genel / Kahve falında korktuğun birini görmek

Kahve falında korktuğun birini görmek

Kahve falında korktuğun birini görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korktuğun birini gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında kızının korktuğunu görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, işinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyden korktuğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında korlu ateş görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Kahve falında kor ateş tutmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin korktuğunu görmek adeta sinirden küplere bineceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında kor ateşe basmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir