AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının korktuğunu görmek

Kahve falında kızının korktuğunu görmek

Kahve falında kızının korktuğunu görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kişinin şansının artacağına delalettir.

Kahve falında kızının korktuğunu gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kızının korktuğunu görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kor ateşi söndürmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koreli görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işarettir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kor ateşi görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında korkarak kaçtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında koreli erkek görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir