AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak yüzmek

Kahve falında korkarak yüzmek

Kahve falında korkarak yüzmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında korkarak yüzmek gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Kahve falında korkarak yüzmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında denizde korkarak yüzmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında korkmadan yüzmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kor ateş yakmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada kor görmek işlerinin yaver gideceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine delalettir.

Kahve falında ateş ve kor görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında birini korkmuş görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak besmele çekmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir