AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde korkarak yüzmek

Kahve falında denizde korkarak yüzmek

Kahve falında denizde korkarak yüzmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında denizde korkarak yüzmek gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Kahve falında denizde korkarak yüzmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında korkmadan yüzmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında korkarak yüzmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında denizden korktuğunu görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında derin bir denizde yüzdüğünü görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında derin denizde yüzmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında denizde bebekle yüzmek hayal kırıklığı yaşayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına işarettir.

Kahve falında denizin kıyısında yüzmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir