AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmadan yüzmek

Kahve falında korkmadan yüzmek

Kahve falında korkmadan yüzmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işsiz ise işe gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında korkmadan yüzmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında korkmadan yüzmek işlerin de hafifleyeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında korkarak yüzmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde korkarak yüzmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak dua etmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kor görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseklikten korktuğunu görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ve kor görmek mevkilerinin yüksek olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir