AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev koridoru görmek

Kahve falında ev koridoru görmek

Kahve falında ev koridoru görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev koridoru gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Kahve falında ev koridoru görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz koridor görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında koridordan geçmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar koridor görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koridor görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hastane koridoru görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir