AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör hayvan görmek

Kahve falında kör hayvan görmek

Kahve falında kör hayvan görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör hayvan gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kör hayvan görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalettir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kör fare görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kör birine yardım etmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kör olduğunu görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kör olduğunu görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir