AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bir kadın görmek

Kahve falında kör bir kadın görmek

Kahve falında kör bir kadın görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kör bir kadın gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Kahve falında bir kadını kör görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek aydınlık bir döneme girileceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kör kadın görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör bir kadın görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında kör kadına yardım etmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kör kadın görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kör etmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir