AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör inek görmek

Kahve falında kör inek görmek

Kahve falında kör inek görmek çevrenizden takdir görmeye, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, gözyaşının dineceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kör inek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında kör inek görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, işlerin günden güne bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi kör görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına yorulur.

Kahve falında körleri görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında kör biriyle konuşmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kör insana yardım etmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun kör olduğunu görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir