AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kablosu görmek

Kahve falında telefon kablosu görmek

Kahve falında telefon kablosu görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işarettir.

Kahve falında telefon kablosu gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında telefon kablosu görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, esenlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında siyah kablo görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kablosu görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabloların yandığını görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında kablo çekmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kablo kesmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına işarettir.

Kahve falında elektrik kablosu görmek amaçlarına ulaşmaya, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kablo görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir