AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüye bakmak

Kahve falında köprüye bakmak

Kahve falında köprüye bakmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında köprüye bakmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında köprüden denize bakmak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüye bakmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden bakmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ilişkilerin noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüde olmak yaşanan kötü anıların silineceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında köprüden kaymak mutluluk ve saadete, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek büyük borçların altında ezileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında köprü üzerinden geçmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün altında kalmak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir