AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden kaymak

Kahve falında köprüden kaymak

Kahve falında köprüden kaymak hayata karşı cesaretini kıracağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, borçlarından kurtulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden kaymak gördüyseniz:

  • Tek yanlı düşünmemeniz gerekiyor.

Kahve falında köprüden kaymak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince köprü görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçmeye çalışmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında köprüden suya düşmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir köprüden geçmek ticaret sektörüne atılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir