AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüde olmak

Kahve falında köprüde olmak

Kahve falında köprüde olmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında köprüde olmak gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Kahve falında uzun bir köprü görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Kahve falında asma köprüden düşmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında köprü altında görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprü görmek o kimselerden menfaat göreceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprü ayağı görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, hayra ve esenliğe alamet eder.

Kahve falında denizde köprü görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü üzerinde olmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir