AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük kemik görmek

Kahve falında çürük kemik görmek

Kahve falında çürük kemik görmek geçiminin güçleşeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında çürük kemik gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında çürük kemik görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemiklerini görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemiği yemek mutluluğunu çoğaltacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etli kemik görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli et pişirmek rahat bir işe girileceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan kemikleri görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, gönül kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kemiklerini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir