AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikleri kırılmak

Kahve falında kemikleri kırılmak

Kahve falında kemikleri kırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, geride bırakacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kemikleri kırılmak gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış kemik görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında burun kemiğinin kırıldığını görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kemik kırılması görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemikleri kırılmak hedefine çok kolay ulaşacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kemiklerini görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir