AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün üstünde olmak

Kahve falında köprünün üstünde olmak

Kahve falında köprünün üstünde olmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, diplomalı kimse olacağına, ticarette zarar edeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köprünün üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında su üstünde köprü görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek büyük başarıya ulaşılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, bahtın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprü üstünde oturmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında köprünün üstünde görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa işarettir.

Kahve falında köprü üstünden geçmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir