AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü üstünde oturmak

Kahve falında köprü üstünde oturmak

Kahve falında köprü üstünde oturmak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında köprü üstünde oturmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüde oturmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında köprünün üstünde durmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında su üstünde köprü görmek ihanete uğrayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında köprünün üstünde olmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir