AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün üstünde görmek

Kahve falında köprünün üstünde görmek

Kahve falında köprünün üstünde görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hep yerinde sayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında köprünün üstünde gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Kahve falında suyun üstünde köprü görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek hayırlı evlat sahibi olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında su üstünde köprü görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir