AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün ortasında durmak

Kahve falında köprünün ortasında durmak

Kahve falında köprünün ortasında durmak başını borçlardan kaldıramayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında köprünün ortasında durmak gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Kahve falında köprünün ortasında durmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında köprü altında durmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalettir.

Kahve falında köprüde durmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında köprü üzerinde durmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında durmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir