AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüde durmak

Kahve falında köprüde durmak

Kahve falında köprüde durmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüde durmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında köprüde durmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, refah düzeyinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprünün ortasında durmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında köprü üzerinde durmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprü altında durmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında köprünün üstünde durmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında balkonda durmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kamyon durdurmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir