AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında köprü görmek

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, zorlukların baş göstereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, nasibin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında köprü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün ortasında durmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ortasında ev görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek keyfinin kaçacağına, onun yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında denizin ortasında kalmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında ada görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında denizin ortadan yarıldığını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini denizin ortasında görmek dinde bilginleşeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir