AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü altında görmek

Kahve falında köprü altında görmek

Kahve falında köprü altında görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sevinç dolu haberler alacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü altında gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Kahve falında köprü altından geçmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köprü altında olmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprü altında durmak hayatına yeni bir yön vereceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın köprü görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna tabir olunur.

Kahve falında köprü altında saklanmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprünün altında kalmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, işlerinde bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprü altında görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir