AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü altında olmak

Kahve falında köprü altında olmak

Kahve falında köprü altında olmak kırgınlık yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında köprü altında olmak gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Kahve falında köprü altında görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprü altından geçmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, onun her zaman başında olacağına tabir olunur.

Kahve falında köprü altında durmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına inanılır.

Kahve falında köprü altında saklanmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Kahve falında altın köprü görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında köprü altında olmak çok büyük mutluluk duyacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprünün altında kalmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir