AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi uçarak geçmek

Kahve falında denizi uçarak geçmek

Kahve falında denizi uçarak geçmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, korkularının sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, hakkını savunamayacağına, zor günler geçireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine inanılır.

Kahve falında denizi uçarak geçmek gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Kahve falında denizi uçarak geçmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde uçarak yüzmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında uçarak denize inmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçarken denize düşmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin karşısına geçmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek kazancının daha da artacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla denizden geçmek zorluk ve zahmete düşeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir