AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden koşarak geçmek

Kahve falında köprüden koşarak geçmek

Kahve falında köprüden koşarak geçmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden koşarak geçmek gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Kahve falında köprüden koşarak geçmek sorunların günden güne azalacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarak birini geçmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi koşarak geçmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine yorulur.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir köprüden geçmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek yüzünün kızaracağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir