AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak birini geçmek

Kahve falında koşarak birini geçmek

Kahve falında koşarak birini geçmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak birini geçmek gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Kahve falında denizi koşarak geçmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında koşarak birini geçmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden koşarak geçmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında koşan askerler görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveyi koşarken görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört nala koşan at görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını koşarken görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Kahve falında koşan aslan görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir