AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden korkmak

Kahve falında köprüden korkmak

Kahve falında köprüden korkmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, ünleneceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına işarettir.

Kahve falında köprüden korkmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında köprüden korkmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalettir.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında demir köprü görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında köprü tamir etmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Kahve falında köprü altı görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek kendisine kızacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işarettir.

Kahve falında su üstünde köprü görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir