AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden geçerken korkmak

Kahve falında köprüden geçerken korkmak

Kahve falında köprüden geçerken korkmak ekmeksiz kalacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak insan sevindireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Kahve falında köprüden korkmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, geçiminin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında taştan köprü görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir