AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden karşıya geçmek

Kahve falında denizden karşıya geçmek

Kahve falında denizden karşıya geçmek dertlerin bölüşüleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işaret eder.

Kahve falında denizden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Kahve falında denizde yüzerek karşıya geçmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, çok başarılı işlere adım atacağına yorulur.

Kahve falında denizin karşısına geçmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında denizi karşıya geçmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında denizden karşıya geçmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizi yüzerek karşıya geçmek şansının kötüye gideceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında dereden karşıya geçmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir