AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca balık tutmak

Kahve falında bolca balık tutmak

Kahve falında bolca balık tutmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, geleceğin güzel olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, bol nimete kavuşulacağına, sevdiği birine hediye alacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bolca balık tutmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bol balık tutmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bolca balık tutmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Kahve falında bolca balık görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde bol balık görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol balık görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol balık görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında palamut balığı tutmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize girip balık tutmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir