AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş balık tutmak

Kahve falında ölmüş balık tutmak

Kahve falında ölmüş balık tutmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, başka işler deneyeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş balık tutmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Kahve falında oltayla balık tutmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda balık tutmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzda balık tutmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette balık tutmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden balık tutmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden balık tutmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir