AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs balığı tutmak

Kahve falında süs balığı tutmak

Kahve falında süs balığı tutmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs balığı tutmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında süs balık tutmak güvenini sarsacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında süs balığı tutmak kısmetli bir işe atılmaya, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında büyük süs balığı görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında süs balığı görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Kahve falında süs balıklarının öldüğünü görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde süs balığı görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir