AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üzerinde köprü görmek

Kahve falında denizin üzerinde köprü görmek

Kahve falında denizin üzerinde köprü görmek uzaktan haberler işiteceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında denizin ortasında köprü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize köprü yapmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde köprü görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek bolluk ve bereket yakalayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında deniz üzerinde köprü görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir