AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüde oturmak

Kahve falında köprüde oturmak

Kahve falında köprüde oturmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Kahve falında köprüde oturmak gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında köprü üstünde oturmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işarettir.

Kahve falında köprüde oturmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulur.

Kahve falında beton köprü görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında köprüden denize bakmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz köprü görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek hayatının yolunda gideceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir