AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüde beklemek

Kahve falında köprüde beklemek

Kahve falında köprüde beklemek kazancının günden güne arttıracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına yorulur.

Kahve falında köprüde beklemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Kahve falında köprüde beklemek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında inek beklemek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyrukta beklemek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem beklemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun beklemek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi beklediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına inanılır.

Kahve falında anahtar beklemek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cuma namazını beklemek başarıların artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir