AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi beklediğini görmek

Kahve falında birinin sizi beklediğini görmek

Kahve falında birinin sizi beklediğini görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ayıplı yolara sapacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yeni şeyler keşfedeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizi beklediğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Kahve falında birinin sizi beklediğini görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sizden yardım istediğini görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin sizden para istediğini görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sizinle konuştuğunu görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eşinizin sizi terk ettiğini görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin size baktığını görmek işlerinden belirsizlik olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir