AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem beklemek

Kahve falında deprem beklemek

Kahve falında deprem beklemek terfi alacağına, işinde de hep başarılı olacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında deprem beklemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında deprem olacağını beklemek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında depremi beklemek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında deprem beklemek canını ve malını garanti altına alacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olmasını beklemek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgili beklemek rızık bolluğu içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında azrail beklemek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında terminalde beklemek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi beklemek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir