AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar beklemek

Kahve falında anahtar beklemek

Kahve falında anahtar beklemek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar beklemek gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Kahve falında anahtar beklemek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işaret eder.

Kahve falında bir sırada beklemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye yorulur.

Kahve falında durakta araba beklemek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında taksi beklemek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir iş için beklemek önünü açacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar beklemek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında beklediği haberi almak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde beklemek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir