AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun beklemek

Kahve falında koyun beklemek

Kahve falında koyun beklemek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, zor günlerin yaşanacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında koyun beklemek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında koyun beklemek sevinçli haberlere, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beklediğini görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında araba beklemek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi beklemek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren beklemek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet beklemek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Kahve falında cennetin kapısında beklemek büyük sıkıntılar çekeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında araba içinde beklemek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir