AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü kemeri görmek

Kahve falında köprü kemeri görmek

Kahve falında köprü kemeri görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, dertlerinden arınacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köprü kemeri gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Kahve falında köprü kemeri görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kemer görmek şansın ve bahtın da açılacağına, maddi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek aksiliklerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kemerle dövmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kemerle dövmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında elbise kemeri görmek yoksul için zenginliğe, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında rugan kemer görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalettir.

Kahve falında mavi kemer takmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir