AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kemerle dövmek

Kahve falında birini kemerle dövmek

Kahve falında birini kemerle dövmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, alkış alacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında birini kemerle dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Kahve falında birini kemerle dövmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında kemerle dövmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında kemerle birini dövmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kemerle adam dövmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü kemer takmak güzel günlere kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında kemer hediye etmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve kemer görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kemer görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir