AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş zincir görmek

Kahve falında kopmuş zincir görmek

Kahve falında kopmuş zincir görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yolunun açılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş zincir gördüyseniz:

  • Çevrenizde oluşan kontrolden çıkmış olaylar veya kontrolünü kaybetmiş kişiler olayları şaşkınlıkla izlemenize neden olabilirler.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında altın zinciri görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Kahve falında paslı zincir görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işarettir.

Kahve falında zincirle dövülmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zincir kolye takmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun zincir görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kolye zinciri görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir