AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kuyruklu yılan görmek

Kahve falında iki kuyruklu yılan görmek

Kahve falında iki kuyruklu yılan görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, yokluk çekmeyeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruklu yılan görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yalan söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir