AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kuyruğunu görmek

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında yılan kuyruğunu gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek malının ve kazancının tam olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, eğlenceli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kuyruğu yemek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak rahat edileceğine, işlerin kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir