Kahve falında kopmuş burun görmek

Kahve falında kopmuş burun görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kopmuş burun gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında burun temizlemek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun kurcalamak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında burundan nefes alamamak daima ona hürmet göstereceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında burunda petek görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kıllarını kesmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, nice noksanlık içinde olduğuna işaret eder.

Kahve falında burun kırıldığını görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında burun peteği görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir