AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kurcalamak

Kahve falında burun kurcalamak

Kahve falında burun kurcalamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, insanlara yol göstereceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında burun kurcalamak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında burun kurcalamak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak düşmanlarının güçleneceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin telefonunu kurcalamak bazı ortak işlere gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta kurcalamak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunu kurcalamak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun pisliğini yemek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Kahve falında burun kılını koparmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir