AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla dolaşmak

Kahve falında atla dolaşmak

Kahve falında atla dolaşmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, maddi zararının giderileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atla dolaşmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında atla dolaşmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında donsuz dolaşmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalettir.

Kahve falında okulda dolaşmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide dolaşmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dolaşmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odalarda dolaşmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dolaşmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir