AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfalt yolda koşmak

Kahve falında asfalt yolda koşmak

Kahve falında asfalt yolda koşmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda koşmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında asfalt yolda koşmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda yürümek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, para sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında asfalt döküldüğünü görmek çalışmaların beğeni almayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında asfalta batmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asfaltta oturmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ziftli asfalt görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işaret eder.

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir